Приветствую Вас Незнайомець | RSS Главная | Отаку і анімешник - поняття різні. - Форум Анімешників | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Nuriko  
Форум Анімешників » Терниста дорога Отаку » Отаку. Ідеологія та роздуми. » Отаку і анімешник - поняття різні.
Отаку і анімешник - поняття різні.
NurikoДата: Неділя, 01.02.2009, 21:21 | Повідомлення # 1
адмін-отаку
Група: Адмін
Повідомлень: 14
Репутація: 5
Статус: Offline
Поговоримо про Отаку і анімешників.
Отаку – це ідеологія, це принципи, це бачення світу, це взагалі космос. Це те, як ти серйозно до тогоставишся і наскільки важливе місце воно займає в твоєму житті. Звичайно що мова йде про Аніме світ. Отаку це великий стаж в Аніме світі. Отаку дивився аніме ше тоді коли ніхто не знав шо то таке. Отаку розуміє тільки Отаку.
Він переважно одинокий. Любовні стосунки в нього можуть бути з іншим Отаку або анімешником, який на його думку є майбутнім Отаку. smile
Анімешник зі стажем в 2 роки ніколи не назве себе «Отаку» якшо він розуміє шо то таке. Стати Отаку можна починаючи не менш як з десяти років стажу. Отаку хоче жити тільки на своїй батьківщині, тобто в Японії happy В невеликій квартирі яка забита всім що пов»язане з аніме та мангою. Може заплатити шалені гроші за всю колекцію лазер дисків якогось легендарного серіалу. Навіть якщо в нього немає плеєра лазер дисків. Також шалену суму віддасть за оригінальний целл із, наприклад, Urusei Yatsura, Saint Seiya, Golion. Ніколи не скаже поганого на Аніме. Може критикувати невдалу передачу ідеї манги в аніме, погане графічне виконання, музику. Але ніколи не скаже шо такий-то-серіал – то повна «№;%?:?!! Тому шо кожне Аніме це частинка та історія його самого. Говорячи погано про якийсь серіал він говорить погано про себе. Отаку дивиться будь-яке аніме, для нього не існує розділу на жанри. Звичайно шо в нього є і улюблені серіали. Отаку передивився майже всю класику! (Про класику скоро буде створена цікава і корисна стаття). Дуже злиться коли людина недавно подивилась 2-3 серіала і вважає що вона анімешник «чуть лі» не з народження. Також коли про аніме пишуть люди які ВЗАГАЛІ не мають зеленого поняття шо то таке. Особливо це статті в поширених по країні повсякденних журналах, в яких, простих людей ознайомлює ««з аніме культурою»» автор статті який заглянув у вікіпедію і подивився Ghost in the Shell. Також дууууже злиться коли кажуть шось типу: «Блін, я не буду дивитись Драгон Бол, бо це тупа копія з Наруто!» angry Тому зрозумійте Отаку, якщо він не захоче з вами «тусуватись» і навіть говорити. Це професіонал напівпровідникової електроніки, який говорить з дитиною перших класів про біполярні транзистори.
Отаку це людина доросла. Не буває дітей отаку. Насамперед бо малий стаж, погане розуміння побаченого, та те що дитина ше може перерости і те що йому подобалось колись може не подобатись потім. Отаку – це назавжди. Коли ти ним став – дороги назад немає. Та й зрештою тобі вже не хочеться назад, бо тобі і так дуже добре happy
Неможливо сказати фразу: «Я колись був Отаку», таке може сказати тільки хтось про тебе, тому шо це означає що ти вже помер. Тільки так «Отаку» можна вимовити в минулому часі. Не кожен може стати Отаку. Тут необхідні особливі риси характеру.
Анімешник не прагне стати Отаку. Тут не може бути такої мети. Просто приходить такий момент коли ти розумієш шо ти вже Отаку. Дорога анімешника йде в сторону Отаку. Якшо ви анімешник вже, так, років 8, то знайте шо вже скоро. Тому перш ніж стати анімешником, подумайте. І якшо ви просто дивитись кінофільми і так між іншим, аніме, просто бо воно вам подобається – не спішіть називати себе анімешником )


Ru-chan ga dai suki!!!

 
KatashiДата: Понеділок, 23.03.2009, 10:47 | Повідомлення # 2
адмін-отаку
Група: Адмін старший
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote
Любовні стосунки в нього можуть бути з іншим Отаку або анімешником, який на його думку є майбутнім Отаку.

Це правда=)

 
KatashiДата: Понеділок, 23.03.2009, 10:48 | Повідомлення # 3
адмін-отаку
Група: Адмін старший
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Я хочу шафу в якій не буде речей ні всякого барахла Тільки ОДНА МАНГА повинна бути
 
YulichkaДата: Вівторок, 20.10.2009, 17:04 | Повідомлення # 4
амінеман
Група: Друзі
Повідомлень: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
Ууу.....Я згідна))) Це дійсно так)
 
Форум Анімешників » Терниста дорога Отаку » Отаку. Ідеологія та роздуми. » Отаку і анімешник - поняття різні.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz